Hoofdkantoor
Hoofdkantoor
Kliniek
033 – 204 85 50 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Piet Mondriaanlaan 52, Amersfoort
0342 – 42 70 60 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Apeldoornsestraat 131, Voorthuizen
Korte wachttijden
Snel hulp
Verzekerde zorg
Hoge waardering
80% clean en sober!
na behandeling
INTAKE

Nieuw seizoen Verslaafd!

Woensdag 6 april om 20:30 op RTL 4 begint het nieuwe seizoen Verslaafd!

Ook dit seizoen van Verslaafd! werkt SolutionS mee om de verslaafden na hun interventie in behandeling te nemen.

Elke woensdag om 20:30 uur op RTL4 kun je zien hoe een verslaafde geconfronteerd wordt door zijn of haar naasten onder begeleiding van onze professionele interventionist Maarten Dammers.

Ze krijgen de keuze: in behandeling gaan voor hun ziekte van verslaving, of alle contact wordt verbroken.


Bel of chat tijdens de uitzending!

Wil je onze psycholoog Daan Deenik spreken?
Bel tijdens de uitzending en vraag naar Daan!

[mkdf_button size=”large” type=”” text=”Bel nu: 033 – 204 85 50″ custom_class=”” link=”tel:033-2048550″ target=”_self” color=”#ffffff” hover_color=”#49574a” background_color=”#49574a” hover_background_color=”#ffffff” border_color=”#49574a” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

 


Wil je meer weten over onze samenwerking, Maarten Dammers, Daan Deenik en interventies?
Bekijk onze pagina: Verslaafd!

Zes nieuwe afleveringen ‘Verslaafd!’ op RTL 4

Voor een nieuw seizoen Verslaafd op RTL4 stapt Ewout Genemans samen met ervaringsdeskundige en interventionist Maarten Dammers in de levens van verslaafden én hun geliefden en familieleden.

Verslaving heeft niet alleen invloed op de gebruiker zelf maar ook de familie, vrienden en geliefden worden meegetrokken in de neerwaartse spiraal die deze progressieve ziekte met zich meebrengt. Of het nu gaat om alcohol, drugs, seks of gamen, elke verslaving laat zijn sporen na in vele levens…

De vaak wanhopige betrokkenen schakelen Maarten en Ewout in voor een laatste poging om hun vader, moeder, broer, zus, vriend of partner te helpen.

In een ultieme poging om de verslaafde te helpen staan ze onverwachts voor de deur bij de verslaafde en geven haar of hem de keus: of je gaat direct mee en laat je behandelen in de verslavingskliniek, of iedereen trekt zijn handen van je af.

Pakt de verslaafde deze kans? Is zij of hij er klaar voor om 4 weken de verslavingskliniek in te gaan, deze kans op een nieuw leven aan te grijpen.

Maarten begeleidt de familieleden die jarenlang in angst en spanning hebben geleefd en helpt ze om zich weer te focussen op hun eigen leven.
Ewout bezoekt de verslaafden tijdens hun opname in de kliniek en komt later in hun herstel onverwachts langs voor een drugstest. Want clean worden is vaak niet het probleem. Clean blíjven is de grootste uitdaging.

Vanaf 6 april op RTL 4, zes weken lang zeer persoonlijke, intense en heftige verhalen over de grote impact die verslaving op alle betrokkenen heeft.

Interventie bij verslaving

Meer weten over interventie, onze samenwerking met Verslaafd! op RTL4 en Maarten Dammers?
Bekijk deze pagina: Verslaafd!