Top

Verslavingszorg Rotterdam

SolutionS Center / Locaties / Verslavingszorg Rotterdam

Afkicken vanuit Rotterdam

SolutionS biedt effectieve verslavingszorg. Voor het grootste gedeelte van het nazorgtraject, dat noodzakelijk is voor een goed herstel, bezoekt u onze polikliniek in Rotterdam. De afkickkliniek SolutionS Center staat in Voorthuizen.

Cliënten kunnen een intake gesprek aanvragen op het hoofdkantoor van SolutionS in Amersfoort. Dan volgt het klinische traject.

Erkende verslavingszorg vanuit Rotterdam

Inchecken in onze afkickkliniek is al mogelijk binnen 24 uur na de intake. Opname ten behoeve van een korte effectieve detox (ontgifting van het lichaam) kan zelfs onmiddellijk na de eerste ontmoeting in Barneveld.

SolutionS is een erkende GGZ-instelling op het gebied van verslavingszorg in Nederland. Deze status zorgt ervoor dat de behandel- en verblijfskosten worden vergoed vanuit de basisverzekering.

SolutionS Verslavingszorg Rotterdam

SolutionS Rotterdam
WTC, Kantoorruimte 612A-614
Beursplein 37
3011 DB Rotterdam

Let op: per 25 februari verhuizen we naar Haringvliet 591, 3011 ZP, Rotterdam.

Bereikbaarheid nieuwe locatie

De nieuwe locatie is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij het stadscentrum en de Maasboulevard/Boompjes met goede verbindingen naar het rijkswegennet. Op loopafstand ligt metro- en treinstation Blaak en er stoppen diverse tramverbindingen in de omgeving. In de nabije omgeving is voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Bel 033 – 204 85 50
Fax 033 – 200 70 01
info@solutions-center.nl

Stel vrijblijvend uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.