Hoofdkantoor
Hoofdkantoor
Kliniek
033 – 204 85 50 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Piet Mondriaanlaan 52, Amersfoort
0342 – 42 70 60 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Apeldoornsestraat 131, Voorthuizen
Korte wachttijden
Snel hulp
Verzekerde zorg
Hoge waardering
80% clean en sober!
na behandeling
INTAKE

Diagnostisch Centrum

Wil jij afkicken? Wij helpen!

Opname in ons Diagnostisch Centrum

Om te zorgen dat je optimaal kunt profiteren van de behandeling in SolutionS-Center, vindt er voorafgaand aan deze behandeling een opname plaats in ons Diagnostisch Centrum (ook in SolutionS-Center in Voorthuizen).

Tijdens deze korte opname word je geobserveerd en krijg je voorlichting over de 12 Stappen. Gedurende de diagnostische periode is er veel aandacht voor lichamelijke en mentale stabilisatie. Dit unieke concept bied je de gelegenheid om de overgang van een leven in actieve verslaving naar een behandeling volgens het 12 Stappen Minnesota Model te vergemakkelijken. Mocht er nadere diagnostiek nodig zijn voor de klachten, dan staat een deskundig team van verpleegkundigen, artsen, psychiaters en psychologen voor je klaar.

Jouw verblijf in het Diagnostisch Centrum

Het verblijf op het Diagnostisch Centrum duurt nooit langer dan noodzakelijk; dagelijks evalueren wij het toestandsbeeld en bespreken we of je gereed bent om de overgang naar het 12 Stappen programma te maken. In de meeste gevallen duurt het verblijf een enkele dag of een paar dagen.

Als het verblijf op het Diagnostisch Centrum langer dan een paar dagen duurt, krijg je een ‘eerst verantwoordelijke verpleegkundige’ toegewezen. Deze maakt samen met jou een persoonlijk plan.

Behandeltraject