Verslavingszorg Amersfoort

SolutionS Center / Locaties / Verslavingszorg Amersfoort

SolutionS Amersfoort

Voor een intakegesprek, behandeling op afspraak of nazorg bezoek je onze locatie in Amersfoort.

SolutionS Amersfoort
Piet Mondriaanlaan 52
3812 GV Amersfoort

Bekijk hier al onze locaties

Contact

Bel 033 – 204 85 50
Fax 033 – 200 70 01
info@solutions-center.nl

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

SolutionS Amersfoort is direct naast NS hoofdstation Amersfoort gevestigd met rechtstreekse intercitytreinen vanuit alle grote steden in de Randstad en regionale steden.

Om SolutionS te bereiken: hoofdstation Amersfoort verlaten via de uitgang naar het Piet Mondriaanplein. Deze uitgang ligt nabij perron 6+7. Zodra je de uitgang hebt bereikt sla je rechtsaf (voorbij de AH to go). Vervolgens is het nog zo’n 150 meter lopen voordat je aan jouw rechterzijde het gebouw Ambiance ziet, nummer 48-58. Hier is SolutionS gevestigd. Je loopt door de draaideur en vervolgens neemt je direct de lift naar de 2e verdieping. Hier is SolutionS gevestigd.

Auto

SolutionS Amersfoort ligt op slechts 10 minuten rijden van de A28 en de A1.

Het is mogelijk om voor de deur te parkeren tegen een tarief van € 1,30 per uur (zowel pinnen als het gebruik van een parkeerapp is mogelijk). Je kunt ook gratis parkeren aan de Noordewierweg (rode streep op plattegrond); dit is ongeveer 10 minuten lopen.

Het gebouw heet Ambiance, nummer 48-58, loop door de draaideur naar binnen en neem de lift naar de 2e verdieping. Daar is SolutionS gevestigd.

Je bent van harte welkom.

Over onze locaties

SolutionS heeft 8 locaties verspreid over Nederland. Een behandeling start met een intake in Amersfoort, Zwolle of Eindhoven. Na de intake is deeltijdbehandeling of klinische opname mogelijk.

Deeltijdbehandelingen bieden we aan in Amersfoort, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. Klinische opname vindt plaats in Voorthuizen.

Na de behandeling is er nazorg mogelijk op een voor jou dichtstbijzijnde locatie: Amersfoort, Zwolle, Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam.

Bekijk alle locaties en het behandelaanbod
Lees meer over onze behandelingen.

SolutionS Amersfoort

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.