Pers

SolutionS en de pers

Sinds de oprichting van SolutionS in 2004 zijn er talrijke artikelen in magazines, kranten en vakbladen gepubliceerd waaraan SolutionS heeft meegewerkt of onderwerp van was. Ook voor diverse TV en radio programma’s is SolutionS een betrouwbare bron voor informatie en begeleiding in alles wat te maken heeft met verslaving en doseringsproblemen.

SolutionS werkt graag mee met de pers en media om de taboe op verslaving te doorbreken en media te voorzien van informatie.


Contact Pers / Media

Michael de Munnik
Michael.deMunnik@solutions-center.nl
033 – 204 85 50


Over SolutionS

Het doel van elke afzonderlijke behandeling bij SolutionS is het doorbreken van verslaving of normalisering van gedrag. Integriteit, discretie, een persoonlijke aanpak en kwaliteit staan daarbij voorop. SolutionS werkt met haar cliënten op mentaal, spiritueel en lichamelijk gebied, en zorgt ervoor dat de cliënt genoeg handvatten krijgt om zijn of haar eigen herstel te bevorderen. Er wordt zowel gekeken naar de verslaving zelf alsook naar de achterliggende oorzaken die invloed hebben op het verslavingsgedrag. Daarnaast biedt SolutionS een uitgebreid familie-, partner- en nazorgprogramma om ook familie en naasten te helpen bij het omgaan met verslaving. Naast de afkickkliniek in Voorthuizen, waar de meest intensieve vorm van zorg plaatsvindt, heeft SolutionS zes vestigingen verspreid over het land en één in België. Daar worden ook diverse vormen van deeltijdbehandelingen geboden.

Huisstijl

Rood: HEX: #d30839 | RGB: R211G008B057 | CMYK: C10M99Y73K02
Zand: HEX: #f0e2d7 | RGB: R240G226B215 | CMYK: C07M13Y15K0
Groen: HEX: #49574a | RGB: R073G874B074 | CMYK: C67M45Y462K43

Logo

logo1

Download logo versie 1 in PNG

logo2

Download logo versie 2 in PNG

SolutionS in de pers

SolutionS bedankt: Flair, Quote, Reformatorisch Dagblad, Barneveldse Krant, De Telegraaf, Grazia, ReadersDigest, Baarnse Courant, Leusder Krant, Amersfoorts Courant, Viva, De Bunschoter, Zin, BN de Stem, Karify, Het Parool, Mijn Geheim, De Psycholoog, Advocatenblad, HRbase.nl, Aan de Slag, HR Praktijk, Personeelbeleid, PW De Gids, Eindhovens Dagblad, Barneveld Vandaag, P&O Aktueel, Het Verhaal, De Gelderland, LEF Magazine, Gooisch, Nieuwe Revu, Metro, Financieel Dagblad, Algemeen Dagblad, RTL, Glamour, Libelle, HOOP magazine, ND.nl/opinie, Intermediair, Cosmopolitan, AM Magazine, Vrouw, Lifestyle Magazine, Story, Psy, Louder, Sante, De Gelderlander, Dito, De Volkskrant, NRC, Zapp, Elsevier, Spits, Overdrive, Carp, Esta, Yes, JFK, Management Team, Jan Magazine, Farma EQ, Dagblad De Pers, De Stentor, Elegance, Avantgarde, Marie Claire, Miljonair, BLVD, Dik, Admodum, Issue Magazine, BNR, 3FM, Radio 1, NPO, RTL 4, RTL 5, RTL 7, Holland Sport, Moraal Ridders, Koffietijd, Omroep Brabant, Bij ons in de PC, Goedemorgen Nederland, NOS, RTL Boulevard, RTV Oost en Één Vandaag.

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.