Onze vertrouwde afkickkliniek

Afkickkliniek Voorthuizen – het begin van jouw herstel

Wanneer jij je voor verslaving wilt laten behandelen dan is opname in onze afkickkliniek een mogelijkheid. In de kliniek word je professioneel en op een persoonlijke manier begeleid. Wij helpen je bij het volledig herstellen van de ziekte verslaving. Verder leer je hoe je de regie in jouw leven terugkrijgt. Zodat je ook na jouw verblijf in de afkickkliniek een bewust en gezonder leven leidt.

Snelle opname

Direct hulp nodig? Bel: 033-204 8550 of vul direct het intakeformulier in.
Praktische info: wachttijden en vergoeding voor behandeling.

Afkickkliniek Voorthuizen, perfecte omgeving en faciliteiten

SolutionS Center in Voorthuizen ligt in een schitterende bosrijke omgeving. Eenvoudig bereikbaar, maar tegelijkertijd afgeschermd van de buitenwereld, zodat je in alle rust en discretie jouw behandelprogramma kunt volgen.

De verslavingskliniek in Voorthuizen biedt onder andere de volgende faciliteiten: aangename living, modern fitness center, speciale yoga- en meditatieruimtes en restaurant. In de kliniek spannen we ons in om zoveel mogelijk rekening te houden met uiteenlopende dieetwensen, gebaseerd op geloofs- of levensovertuiging.

Een opname op een rustige locatie wordt door velen als prettig ervaren. Je bent even uit je eigen omgeving en dat geeft de ruimte en rust om optimaal aan je herstel te kunnen werken.

Geestelijk en lichamelijk herstel staan centraal bij de behandelingen van SolutionS. Naast de individuele behandeling zorgt een groot aantal (groeps)activiteiten voor de heropbouw van een goede lichamelijke conditie. In de groep ga je ervaren dat je er niet alleen voor staat want de anderen hebben een vergelijkbare achtergrond met precies dezelfde problemen als jij. Dat alles draagt bij aan een krachtig herstel. Je bent niet alleen.

Familie, partner en vrienden tijdens de opname

Verslaving leidt tot ingrijpende gebeurtenissen die relaties onder druk zetten. Verstoorde relaties bemoeilijken het herstelproces. Daarom worden bij SolutionS familie, partner en/of naasten van onze cliënten nauw betrokken bij de behandeling. Ook geven wij voorlichting over ‘leren omgaan’ met verslavingsproblematiek voor familie en naasten. Dat gebeurt bij een opname in de afkickkliniek maar ook bij de deeltijdbehandelingen en in het nazorgtraject. Lees hierover meer in ons familieprogramma.

Nazorg

Na ontslag uit de afkickkliniek sta je er niet alleen voor. Een vast onderdeel van de behandeling na opname is ons uitstekende nazorgtraject waarbij alles erop gericht is om een terugval te voorkomen. Bovendien wordt er verdere invulling aan het twaalf stappen programma gegeven en wordt hulp geboden bij het doorvoeren van veranderingen in de leefstijl.

Neem contact op voor al je vragen

Bel ons gerust als je vragen hebt. Ons professionele team staat voor je klaar. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. SolutionS biedt vrijblijvend advies en persoonlijke aandacht.

SolutionS Center
Apeldoornsestraat 131
3781 PM Voorthuizen

 

Bel 033 – 204 85 50
Fax 033 – 200 70 01
info@solutions-center.nl

Bekijk hier alle locaties of lees meer over de behandeling van verslaving.

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.