Top

Afkickkliniek Voorthuizen

SolutionS Center / Locaties / Afkickkliniek Voorthuizen

Verslavingskliniek te Voorthuizen

SolutionS is een erkende GGZ-instelling op het gebied van verslavingszorg in Nederland. Deze status zorgt ervoor dat de behandel- en verblijfskosten worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Verslaving is een ziekte. Wanneer u zich voor verslaving wilt laten behandelen dan kunt u zich laten opnemen in onze afkickkliniek. In de kliniek wordt u professioneel begeleid bij het stoppen met het gebruik van een verslavend middel. Dit proces wordt ook wel afkicken, ontwennen of detox genoemd.

Wij helpen u bij het herstellen van de ziekte verslaving. Verder leert u hoe u de regie in uw leven terugkrijgt. Zodat u ook na uw verblijf in de afkickkliniek een bewust en gezonder leven leidt.

Afkickkliniek of ambulant?

SolutionS biedt naast kliniekopname ook deeltijd behandeling. Deeltijd behandeling wordt ook wel ambulante hulp genoemd. Een ambulante behandeling is een zorgtraject dat niet in een afkickkliniek gevolgd wordt en bestaat uit frequente bezoeken aan een professioneel behandelaar/verslavingsexpert. Het voordeel hiervan is dat u de behandeling volgt naast werk, studie of andere dagelijkse bezigheden.

Welke behandeling is voor u geschikt?

Wanneer u zich aanmeldt dan kijken wij samen met u naar uw persoonlijke situatie. Tijdens een intakegesprek worden verder de mogelijkheden met u besproken en geven wij advies welke behandeling het beste bij u past. SolutionS biedt maatwerk zorgverlening omdat elk mens en zijn of haar verslaving uniek zijn.

Lees hier de ervaringen van ex-clienten die u in behandeling voor zijn gegaan.

Afkickkliniek Voorthuizen, perfecte omgeving en faciliteiten

SolutionS Center in Voorthuizen ligt in een schitterende bosrijke omgeving. Eenvoudig bereikbaar, maar tegelijkertijd afgeschermd van de buitenwereld, zodat onze cliënten er in alle rust en discretie hun programma kunnen volgen.

De verslavingskliniek in Voorthuizen biedt onder andere de volgende faciliteiten: restaurant, aangename living, modern fitness center en speciale yoga- en meditatieruimtes.

Lichamelijk en geestelijk herstel staan centraal bij de behandelingen van SolutionS. Een groot aantal (groeps)activiteiten zorgt naast de heropbouw van de lichamelijke conditie ook voor herkenning en identificatie met lotgenoten. Dat draagt bij aan een krachtig herstel. U staat niet alleen. Anderen met een vergelijkbare achtergrond hebben precies hetzelfde probleem.

Nazorg

Na de behandeling staat u er niet alleen voor. Wij bieden een uitstekend nazorgtraject om zo een terugval te voorkomen. Bovendien wordt er verdere invulling aan het twaalf stappen programma gegeven en wordt hulp geboden bij het doorvoeren van noodzakelijke veranderingen in de leefstijl.

Verslavingsprobleem? U staat niet alleen.

Bij SolutionS worden familie en/of naasten van onze cliënten nauw betrokken bij de behandeling.
Zowel bij een deeltijd behandeling, opname in de afkickkliniek en het nazorg traject is er aandacht voor familie en betrokkenen. Lees meer over het familieprogramma.

SolutionS staat voor vrijblijvend advies, korte wachtlijsten en persoonlijke aandacht. Ons professionele team staat voor u klaar. 94% beveelt Solutions aan en de kosten worden volledig vergoed.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Na 22.00 uur alleen voor spoedeisende zaken.

SolutionS Verslavingszorg Voorthuizen

SolutionS Center
Apeldoornsestraat 131
3781 PM Voorthuizen

Bel 033 – 204 85 50
Fax 033 – 200 70 01
info@solutions-center.nl

Stel vrijblijvend uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.