Afkickkliniek Voorthuizen

Afkicken in Voorthuizen, Nederland

Wij behandelen de ziekte van verslaving. Ben jij verslaafd aan alcohol, drugs of heb jij een gokverslaving? Dan kun je bij ons terecht in onze afkickkliniek in Voorthuizen. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het behandelen van de ziekte van verslaving.

De zorg wordt vergoed door de zorgverzekering!

Behandeling verslaving

SolutionS-Center

Apeldoornsestraat 131
3781 PM Voorthuizen

0342 – 42 70 60
info@solutions-center.nl

Direct hulp vragen

Verslavingszorg in Nederland

In Voorthuizen kun je terecht voor de klinische behandeling van jouw verslaving. Naast een klinische opname, bieden wij ook de volgende verslavingszorg:

Wij behandelen: alcoholisme, drugsverslaving, medicijnverslaving en gokverslaving.

SolutionS Voorthuizen

Ook jij kan in herstel!

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het behandelen van de ziekte van verslaving.

Afkickkliniek Voorthuizen – het begin van jouw herstel

Wanneer jij je voor verslaving wilt laten behandelen dan is opname in onze afkickkliniek een mogelijkheid.

In de kliniek word je professioneel en op een persoonlijke manier begeleid. Wij helpen je bij het volledig herstellen van de ziekte verslaving. Verder leer je hoe je de regie in jouw leven terugkrijgt. Zodat je ook na jouw verblijf in de afkickkliniek een bewust en gezonder leven leidt.

Snelle opname

Direct hulp nodig? Bel:  033 – 204 8550 of vul direct het intakeformulier in.
Praktische info: wachttijden en vergoeding voor behandeling.

Afkicken in een mooie omgeving en met uitstekende faciliteiten

SolutionS Center in Voorthuizen ligt in een schitterende bosrijke omgeving. Eenvoudig bereikbaar, maar tegelijkertijd afgeschermd van de buitenwereld, zodat je in alle rust en discretie jouw behandelprogramma kunt volgen.

De verslavingskliniek in Voorthuizen biedt onder andere de volgende faciliteiten:

  • aangename living
  • modern fitness center
  • speciale yoga- en meditatieruimtes
  • restaurant

In de kliniek spannen we ons in om zoveel mogelijk rekening te houden met uiteenlopende dieetwensen, gebaseerd op geloofs- of levensovertuiging.

Een opname op een rustige locatie wordt door velen als prettig ervaren. Je bent even uit je eigen omgeving en dat geeft de ruimte en rust om optimaal aan je herstel te kunnen werken.

Geestelijk en lichamelijk herstel staan centraal bij de behandelingen van SolutionS. Naast de individuele behandeling zorgt een groot aantal (groeps)activiteiten voor de heropbouw van een goede lichamelijke conditie. In de groep ga je ervaren dat je er niet alleen voor staat want de anderen hebben een vergelijkbare achtergrond met precies dezelfde problemen als jij. Dat alles draagt bij aan een krachtig herstel. Je bent niet alleen.

Familie, partner en vrienden tijdens de opname

Verslaving leidt tot ingrijpende gebeurtenissen die relaties onder druk zetten. Verstoorde relaties bemoeilijken het herstelproces. Daarom worden bij SolutionS familie, partner en/of naasten van onze cliënten nauw betrokken bij de behandeling. Ook geven wij voorlichting over ‘leren omgaan’ met verslavingsproblematiek voor familie en naasten. Dat gebeurt bij een opname in de afkickkliniek maar ook bij de ambulante en intensieve deeltijdbehandelingen en in het nazorgtraject. Lees hierover meer in ons familieprogramma.

Nazorg

Na ontslag uit de afkickkliniek sta je er niet alleen voor. Een vast onderdeel van de behandeling na opname is ons uitstekende nazorgtraject waarbij alles erop gericht is om een terugval te voorkomen. Bovendien wordt er verdere invulling aan het twaalf stappen programma gegeven en wordt hulp geboden bij het doorvoeren van veranderingen in de leefstijl.

Neem contact op voor al je vragen

Bel ons gerust als je vragen hebt. Ons professionele team staat voor je klaar. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. SolutionS biedt advies en persoonlijke aandacht.

Tel: 033 – 204 85 50
E-mail: info@solutions-center.nl

Locaties verslavingszorg SolutionS

Onze locaties voor verslavingszorg

SolutionS heeft 9 locaties verspreid over Nederland en België. Een behandeling start met een intake. Na de intake is een deeltijdbehandeling of klinische opname mogelijk. Na jouw behandeling volgt een intensief nazorgtraject bij jou in de buurt.

Afkickkliniek Voorthuizen
SolutionS Amersfoort
SolutionS Amsterdam
SolutionS Bussum
SolutionS Rotterdam
SolutionS Eindhoven
SolutionS Sittard
SolutionS Zwolle
SolutionS België

Behandelingen verslaving
Alles over verslaving
Test of jij verslaafd bent
Kosten & Vergoedingen

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.