Hoofdkantoor
Hoofdkantoor
Kliniek
033 – 204 85 50 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Piet Mondriaanlaan 52, Amersfoort
0342 – 42 70 60 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Apeldoornsestraat 131, Voorthuizen
Korte wachttijden
Snel hulp
Verzekerde zorg
Hoge waardering
80% clean en sober!
na behandeling
INTAKE

Wachttijden

Snel hulp bij verslaving

Bij ons kun je snel terecht

Snel hulp

SolutionS kent korte wachttijden. Anders dan bij de meeste andere verslavingsklinieken hebben wij ook korte wachttijden voor opname in de kliniek.

Onderstaande (gemiddelde) wachttijden zijn in weken en gelden voor alle locaties van SolutionS.

Wachttijd tussen: SolutionS Deeltijd SolutionS Klinisch Wettelijke norm *
Aanmelding en intake 4 weken 4 weken 4 weken
Intake en start behandeling binnen 3 weken binnen 3 weken 10 weken

* Wettelijke norm en wachtlijstbemiddeling door jouw zorgverzekeraar

Minimale wachttijden

SolutionS begrijpt heel goed de ernst van verslavingsproblematiek. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het behandelen van verslaving en weten maar al te goed hoe moeilijk en frustrerend verslaving kan zijn. Wij doen er dan ook alles aan om je zo snel en goed mogelijk te helpen. Daarom zijn onze wachttijden ook minimaal.

Maar houd er alsjeblieft rekening mee dat we soms op toestemming van de zorgverzekeraar moeten wachten. Ook andere zorginstellingen ondervinden hier hinder van. Gelukkig kun je in veruit de meeste gevallen snel terecht bij ons.

Neem voor al je vragen over wachttijden gerust contact met ons op: bel 033-204 8550.

Wachtlijstbemiddeling door jouw zorgverzekeraar
Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen).

Hulpaanbod

Hulp bij verslaving. Dat is SolutionS. Wij helpen je bij je zorgverzekeraar, het regelen van hulp zowel tijdens als na de behandeling. Verslaving is immers al erg genoeg.

Voor al je vragen kan je ons bellen: 033 – 204 8550. Daar zitten ervaren en gespecialiseerde collega’s die weten hoe zij je verder kunnen helpen.