Intensieve deeltijd

Wat houdt intensieve deeltijdbehandeling in?

Intensieve deeltijdbehandeling bestaat uit twee behandeldagen per week en duurt 13 weken. De behandeling is geschikt voor jou als een opname in de kliniek niet nodig is. Het voordeel van intensieve deeltijdbehandeling is dat jij jouw dagelijks bezigheden, zoals werk of studie gewoon kunt blijven voortzetten.

Wat kun je verwachten?

Je komt in een nieuwe omgeving terecht, met mensen die jouw beweegreden(en) om positief te veranderen begrijpen en respecteren. Je kunt eerlijkheid, steun en bemoediging verwachten en een professionele cultuur die jou kracht geeft om de oplossing voor je verslaving te vinden. De beslissing om in behandeling te gaan, betekent een ommekeer in je leven.

Betrokken en professioneel

Onze bewezen effectieve behandelingen helpen jou bij het doorbreken van je verslaving. We zijn er voor je. Betrokken en professioneel. Met onze intensieve deeltijdbehandeling werk je aan meer bewustzijn en welzijn in je leven. Tijd om zelf weer de touwtjes in handen te nemen!

“Intensieve deeltijdbehandeling geeft je handvatten die direct toepasbaar zijn het dagelijkse leven. Voor iedereen die een succesvolle behandeling wil volgen, en tegelijkertijd midden in het leven wil blijven staan”.

Hoe kom ik in aanmerking voor de intensieve deeltijdbehandeling?

Om in aanmerking te komen voor intensieve deeltijd is er eerst een intakegesprek nodig. Tijdens het intakegesprek brengen we jou persoonlijke situatie in kaart en kijken we welke behandeling het beste bij jou past. We hebben namelijk diverse soorten behandelingen die naadloos aansluiten op jouw persoonlijke omstandigheden.

Bel 033-204 8550 voor het maken van een afspraak. Ook voor vragen of advies kun je ons bellen.

Waar en wanneer vindt de intensieve deeltijdbehandeling plaats?

De dagbehandeling vindt plaats op onze behandellocaties in Bussum, Amersfoort en Sittard (vanaf 2 januari). Twee dagen per week ben je bezig met het breken van je verslaving. Het doel is totale onthouding van verslavende middelen. Wij bieden een omgeving waarin het herstel kan beginnen. De eenzaamheid van een verslaafde levensstijl wordt doorbroken.

Doelen

De algemene lange termijn doelen zijn totale abstinentie (geheel onthouding, breken met je verslavingsgedrag), herstel, verbetering van sociale- en werkrelaties, een verbeterde kwaliteit van leven en een nieuw gevoel van zingeving. Daarbij kijken we ook samen naar jouw persoonlijke behandeldoelen.

Het aanbod van SolutionS:

  • Bewezen effectieve behandelingen.
  • Aanpak van fysieke, emotionele en mentale problemen die gepaard gaan met verslavingsproblematiek.
  • Volledige vertrouwelijkheid.
  • Vergoeding zorgverzekering.
  • Educatiemiddagen voor familie en naasten.
  • Inzet van ervaringsdeskundigen.

Wanneer kan ik terecht voor een intensieve deeltijdbehandeling?

Onze wachttijden zijn zeer kort. Wacht daarom niet langer en neem contact op met ons intake center om uw wensen en/of vragen te bespreken. Bel 033-204 8550 of vul het intakeformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Overige behandelmogelijkheden

SolutionS biedt diverse soorten behandelingen aan, waarbij we rekening houden met jouw persoonlijke situatie.

Lees verder:

Ambulante behandelingen
Opname in de kliniek

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.