Wat betekent het coronavirus voor mijn behandeling?

SolutionS is gewoon open: alle lopende behandelingen gaan door en nieuwe behandelingen worden gestart. Wel is er een aantal maatregelen genomen om te voorkomen dat we het coronavirus verspreiden.

Intakegesprekken

Alle intakegesprekken gaan door, zoveel mogelijk face to face. SolutionS is open. Wel houden we ons aan de RIVM richtlijnen. Dat betekent dat we je vragen om aan te geven wanneer je klachten zoals verkoudheid, kortademigheid, hoesten en koorts hebt. In dat geval kunnen we het intakegesprek digitaal laten plaatsvinden of eventueel verzetten.

Verder mag je met maximaal twee andere personen naar het intakegesprek te komen, mondkapje is niet meer nodig, en maximaal 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. Denk eraan dat jouw verwijsbrief van te voren bij ons in bezit is.

Klinische opname en detox

De geplande opnames in de kliniek gaan gewoon door, ook worden nieuwe opnames ingepland. In de kliniek te Voorthuizen zijn maatregelen getroffen om zo min mogelijk contact te laten plaatsvinden met buitenstaanders, we hebben het programma op een aantal punten aangepast.

Deeltijd, ambulante en after care behandeling

Alle afspraken gaan door, waar mogelijk op locatie: zowel de groepen als individueel. Sommige groepen zullen wel online worden verzorgd. Je wordt hierover persoonlijk geïnformeerd.

Educatie- en voorlichtingsbijeenkomsten

Deze vinden waar mogelijk fysiek plaats. Indien deze toch online plaatsvinden, word je daarover voorafgaand geïnformeerd.

LET OP: dit is een momentopname, de maatregelen kunnen dagelijks wijzigen. De laatste update van deze pagina was op 15 december 2022.

Voor vragen kun je tijdens kantoortijden bellen met 033 – 204 85 50.

Download onze folder

Download onze folder met tips, links en meer!

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.