Hoofdkantoor
Hoofdkantoor
Kliniek
033 – 204 85 50 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Piet Mondriaanlaan 52, Amersfoort
0342 – 42 70 60 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Apeldoornsestraat 131, Voorthuizen
Korte wachttijden
Snel hulp
Verzekerde zorg
Hoge waardering
80% clean en sober!
na behandeling
INTAKE

Steeds meer mensen met een gokverslaving weten de weg naar SolutionS Verslavingszorg te vinden

Een jaar geleden is SolutionS Verslavingszorg gestart met een deeltijdbehandeling gokverslaving in Bussum. Zoals verwacht is gebleken dat deze behandeling voldoet aan een groeiende behoefte. Steeds meer mensen met een gokverslaving weten de weg naar SolutionS Verslavingszorg te vinden. Natuurlijk zijn er veel overeenkomsten met verslavingen aan middelen maar zijn er ook verschillen. Daar is bij de deeltijdbehandeling gokverslaving veel aandacht voor. Het behandelprogramma dat wij bieden is op maat en is er veel persoonlijke aandacht. Niet alleen voor de verslaafde zelf maar zeker ook voor zijn/haar omgeving. Juist voor de omgeving bieden wij ook steun en hulp, door middel van familiedagen, systeemgesprekken en educatiebijeenkomsten. De schade, pijn en verdriet worden pas echt zichtbaar en voelbaar als hun naaste in behandeling is.

“Herstellen doe je samen” is ons credo. Door het behandelprogramma, de (ervarings)deskundigheid van de behandelaren maar vooral door de groepsdynamiek hebben we cliënten zien herstellen en groeien. Zo mooi om te zien hoe cliënten na 12 weken afscheid nemen. Sterk, in herstel, weer eigenwaarde maar vooral dankbaar.

Ook de samenwerking met het Amsterdam UMC en Ruth van Holst is erg waardevol. De uitkomsten van de onderzoeken stellen ons in staat om de behandeling nog meer af te stemmen op het gokkersbrein en -gedrag en de therapieën verder door te ontwikkelen.

Wij wensen onze oud cliënten een blijvend herstel toe en onze huidige cliënten veel succes met de behandeling.

Heb jij of iemand in jouw omgeving een gokverslaving, neem dan contact met ons op.
Bel: 033 – 204 85 50
E-mail: info@solutions-center.nl

Meer informatie over de behandeling van gokverslaving