Hoofdkantoor
Hoofdkantoor
Kliniek
033 – 204 85 50 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Piet Mondriaanlaan 52, Amersfoort
0342 – 42 70 60 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Apeldoornsestraat 131, Voorthuizen
Korte wachttijden
Snel hulp
Verzekerde zorg
Hoge waardering
80% clean en sober!
na behandeling
INTAKE

Online Oudjaarsmeeting

In verband met de huidige corona-ontwikkelingen, hebben wij besloten om de Oudjaarsmeeting dit jaar online te laten plaatsvinden. Zo kunnen we toch samenkomen!

Vrijdag 31 december 2021, van 09:00 uur tot 12:30 uur

De decembertijd is een tijd van gezelligheid, vriendschappen en familie. Voor velen is het echter ook een moeilijke tijd, van (gekende) eenzaamheid, een overvloed aan middelen en maatschappelijke druk. Het kan dan ook lastig zijn om in herstel te blijven.

Omdat wij weten hoe belangrijk het is om samen te zijn, (h)erkenning te voelen en je verhaal kwijt te kunnen, organiseren wij dit jaar een online Oudjaarsmeeting. Iedereen die behoefte heeft aan verbinding, saamhorigheid, gedeelde smart, is welkom. Er wordt inhoudelijk iets verteld, gevolgd door een share door één van de collega’s en, last but not least: het belangrijkste onderdeel van de bijeenkomst zijn jullie eigen shares. Voel je dan ook vrij om ook jouw verhaal te delen.

We sluiten het oude jaar af, en luiden samen het nieuwe jaar in!

Inschrijven voor dit event is helaas niet meer mogelijk. Heb je toch behoefte aan contact, bezoek dan ook even onze Facebookpagina!

Fijne jaarwisseling!