Hoofdkantoor
Hoofdkantoor
Kliniek
033 – 204 85 50 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Piet Mondriaanlaan 52, Amersfoort
0342 – 42 70 60 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Apeldoornsestraat 131, Voorthuizen
Korte wachttijden
Snel hulp
Verzekerde zorg
Hoge waardering
80% clean en sober!
na behandeling
INTAKE

Ben ik verslaafd aan drugs?

Ben jij verslaafd aan drugs? Wij helpen!

Drugsverslavingtest

Wanneer ben je drugsverslaafd? Er is sprake van een drugsprobleem wanneer de middelen niet meer recreatief gebruikt (kunnen) worden en het drugsgebruik jouw sociale leven beheerst en de relatie met naasten, sportprestaties of hobby’s beïnvloedt. Een drugsverslaving is een ernstig probleem met grote gevolgen voor zowel de verslaafde als voor zijn of haar omgeving.

Doe de test voor drugsverslaving

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 23 – VRAAG 1

Heb je ooit meer drugs gebruikt dan je van plan was?*

Zelftest drugsverslaving

Om snel vast te kunnen stellen of jouw drugsgebruik problematisch is, heeft SolutionS een zelftest voor je ontwikkeld. Hiermee krijg je binnen een paar minuten meer inzicht in jouw drugsgebruik en kun je vaststellen of je je richting een drugsverslaving begeeft. Ook als uit de test blijkt dat jouw drugsgebruik normaal is, kun je jouw vragen over drugs bespreken met een expert van het SolutionS team.

Wanneer ben ik drugsverslaafd?

Kenmerken voor een drugsverslaving zijn onder andere; het wel willen stoppen maar niet kunnen, het meer gebruiken dan je wilt, het minder aandacht besteden aan hobby’s, sociale contacten of werk, het doorgaan met gebruik ondanks dat je weet dat het gebruik problemen veroorzaakt en het optreden van ontwenningsverschijnselen bij het staken van gebruik.

Diagnose drugsverslaving

Deze drugstest is bedoeld als een middel om meer inzicht te krijgen in jouw drugsgebruik. Het is niet bedoeld ter diagnose van een drugsverslaving; daarvoor consulteer je bij voorkeur eerst jouw huisarts of neem je rechtstreeks contact op met SolutionS. We zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. We helpen je graag met jouw specifieke hulpvraag door middel van een intakegesprek.


Ben je op zoek naar hulp of heb je vragen?

Bel: 033 – 204 85 50
E-mail: info@solutions-center.nl
Online: Intake aanvragen

We zijn ook bereikbaar op de chat op onze site.