Hoofdkantoor
Hoofdkantoor
Kliniek
033 – 204 85 50 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Piet Mondriaanlaan 52, Amersfoort
0342 – 42 70 60 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Apeldoornsestraat 131, Voorthuizen
Korte wachttijden
Snel hulp
Verzekerde zorg
Hoge waardering
80% clean en sober!
na behandeling
INTAKE

Bas Brons bij EenVandaag over gokverslaving

Tijdens deze coronacrisis worden veel meetings afgezegd. Nazorg en meetings zijn echter een belangrijk onderdeel van de behandeling van verslaving, om terugval te voorkomen. Daarom bieden wij online meetings aan (individueel en in groepen). Zo kunnen de belangrijke meetings alsnog voortgang hebben.

In het item van EenVandaag op NPO 1, zondagavond om 18:15 uur, sprak Ferdinand over zijn gokverslaving en waarom nu tijdens de coronacrisis extra steun juist belangrijk is. Ook SolutionS-collega Bas Brons gaf zijn professionele reactie in dit item.

De lastige en onzekere situatie zorgde ervoor dat Ferdinand overwoog om weer te gaan gokken. “Je gaat sites bezoeken om even een kijkje te nemen, vooral toen de beurskoersen schommelden. Ik heb tegen het randje aangezeten om mee te doen, maar ik heb het gelukkig niet gedaan. Ik denk dat als ik in een eerdere fase van mijn herstel had gezeten het mis was gegaan”, vertelt hij. “Het is fijn dat we nu online meetings hebben. Het helpt wel om die terugval te voorkomen.”

Bekijk het item hieronder:

Bas heeft pas geleden online een live sessie over gokverslaving gegeven. Bekijk deze en de aankomende live sessies op deze pagina: SolutionS Live