Hoofdkantoor
Hoofdkantoor
Kliniek
033 – 204 85 50 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Piet Mondriaanlaan 52, Amersfoort
0342 – 42 70 60 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Apeldoornsestraat 131, Voorthuizen
Korte wachttijden
Snel hulp
Verzekerde zorg
Hoge waardering
80% clean en sober!
na behandeling
INTAKE

Cocaïne verslaafd, maar in herstel

Beste Ellen en Solutions counselors,

Precies één jaar geleden startte mij opname bij Solutions center, ik kan mij de behandeling nog herinneren als de dag van gister. Bij het verlaten van Solutions Center heb ik laten weten om nog eens van mij te laten horen. Nu ik één jaar clean ben leek mij dit het geschikte moment daarvoor.

Er is veel gebeurd afgelopen jaar. Ondanks vele tegenslagen en moeilijkheden ervaar ik dit als het beste jaar uit mijn leven. Ik ben eindelijk vrij, vrij van middelen en gedachtes die mij altijd maar in de greep hielden.

Ik mag mijzelf gelukkig prijzen nooit een terugval gehad te hebben. Ik heb het heel lang erg moeilijk gehad, het was namelijk erg moeilijk om op een nuchtere en normale manier om te gaan met emoties, gevoelens en situaties.

Ik heb ontzettend veel geleerd bij jullie en ik kan eigenlijk niet goed omschrijven wat het met mij gedaan heeft. Gedurende mijn herstel heb ik veel gelezen over 12-stappen, psychologie, hersenfunctionaliteit en het belangrijkste: spiritualiteit. Ik had in mijn leven nog nooit open gestaan voor spiritualiteit. Ik omschrijf het zelf als ‘meer tot je zelf komen’. Nuchter door het leven gaan voelde zo ver weg, maar door de handvatten die ik heb meegekregen en door dichter bij mij zelf te komen ben ik er helemaal klaar voor. Ik wil niet meer anders.

Alles wat ik bij jullie geleerd heb probeer ik toe te passen in het dagelijks leven. Zelfreflectie en acceptatie heeft mij heel veel rust gegeven.

De aftercare bij Alex was echt super, wat een fijne vent. Hij heeft mij heel positief bijgestaan de eerste drie maanden.

Na mijn opname ben ik meetings gaan bezoeken. Ik ben het niet altijd eens met NA , maar 1 ding is zeker fijn: een luisterend oor, mensen die je heel goed begrijpen en herkenning. Op de dag van vandaag ga ik nog regelmatig, 1 keer per week of 1 keer per 2 weken.

Ik ben weer begonnen met fulltime werken en ik vind het heerlijk. Ik ben erg gelukkig. Mijn dankbaarheid en waardering voor het behandelplan van Solutions en de medewerkers van Solutions is heel groot. Het was de perfecte behandeling. Niet teveel, maar zeker ook niet te weinig.

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor alles wat jullie mogelijk hebben gemaakt. Ik wens iedereen een gezond en gelukkig leven toe.

Hartelijke groeten,

(anoniem)

Cocaïne verslaafd, maar in herstel.