Event Flyer 01

48 uur Speaker & Workshop Marathon

Op 26, 27 en 28 juni kun je live deelnemen aan de ’48h Speaker & Workshop Marathon’, georganiseerd door iRecover Holland Group & CA Portugal.

Deelnemen kan via Zoom: https://zoom.us/join

Meeting ID: 828 9783 8659
Password: Together

Klik op de posters voor groter formaat

Ervaringsverhalen van een fella en fellow

Op 28 juli 2017 ben ik bij SolutionS de kliniek binnengelopen omdat ik niet zo verder wilde met mijn leven. Ik heb daar een intensieve behandeling gevolgd waar ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor ben. En ook blij dat ik daar snel heb ingezien dat ik daar voor mezelf zat, en niet voor een ander.

Meteen nadat ik de kliniek uit kwam, ben ik naar meetings gegaan. Ik heb mezelf de tijd gegeven om een home group te vinden, en die heb ik uiteindelijk gevonden bij CA (Cocaine Anonymous) – ondanks dat cocaïne niet mijn drug of choice was.

Ik ben daar service gaan doen en dat is voor mijn herstel heel belangrijk geweest. Nu, tijdens de coronaperiode, waren de fysieke meetings gesloten en ben ik ZOOM-meetings gaan volgen en ook daar service gaan doen. Dat gaf mij verbinding en bracht mij in contact met nieuwe mensen. Zodoende ben ik in contact gekomen met een groep mensen die een CA- evenement gingen organiseren, samen met CA Portugal. Dit evenement is een 48 uur durende spreker en workshop marathon geworden, ook bedoeld als fundraiser voor CA Portugal.

Door hier ook service te gaan doen heb ik heel veel geleerd; samenwerken, geduld hebben, verantwoordelijkheid nemen en dat het niet verkeerd is om sorry te zeggen als iets verkeerd hebt gedaan.
Het evenement is nog niet eens begonnen en het is voor mij nu al geslaagd!

Met vriendelijke groet,
Tijmen
Een happy Addict

Het is prachtig mooi om nu te mogen ervaren dat de CA-contacten – en met name herstel – niet eindigt bij de grens, maar zich wereldwijd uitstrekt. Tijdens de voorbereiding van dit event hebben fellows en fellas over de hele wereld rechtstreeks contact met elkaar. Dit komt doordat we allemaal hetzelfde doel hebben: herstel van die verschrikkelijke verslaving! Ik merk zelf dat die ervaring mij vandaag clean en nuchter houdt en op slechte momenten is er altijd iemand die ik kan contacten, waar ook ter wereld!

Met vriendelijke groet,
Eline
Een verslaafde in herstel

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.