SolutionS Live

SolutionS Center / SolutionS Live

Live chatten

Op onze website kun je live met ons chatten en al jouw vragen stellen.
Klik op de chat button rechts onderin de website.

Chat-tijden

Werkdagen: 08:00 t/m 20:00
Zaterdag: 09:00 t/m 20:00
Zondag: 10:00 tot 17:00

Live sessies

Ook in deze coronacrisis kijken we naar hoe wij jou extra ondersteuning kunnen bieden. Naast ons boekje (download hem hier; ‘Samen Sterker’), streamen wij nu ook live sessies via ons YouTube kanaal. Deze sessies plaatsen we zowel op deze pagina als op Facebook en YouTube, zodat je ze altijd op een later tijdstip nog kunt terugkijken!

Facebook
YouTube

William Donker over frustratietolerantie!

Was live op vrijdag 5 juni @ 14:30
Kijk terug via: https://www.youtube.com/watch?v=sHqMZ_bsPlA

William Donker
Counselor en ervaringsdeskundige

In navolging op Bas Brons, ging ook onze ervaringsdeskundig counselor William Donker live! William vertelt je alles over frustratietolerantie. Frustratietolerantie wil zeggen dat je met tegenslagen kunt omgaan. Wat betekent dit in tijden van corona? In tijden van minder fysiek contact, minder erkenning van je werkgever, partner en echte vrienden? Voor mensen met een doserings- en/of verslavingsprobleem is dit extra lastig. Zij missen ook het gevoel van verbondenheid met fellows, de omgeving en zichzelf, waardoor negatieve overtuigingen worden versterkt. Wat zijn de risico’s van lage frustratietolerantie, en hoe ga je ermee om? William praat je bij.

Bas Brons live over gokverslaving!

Was live op dinsdag 14 april 13:30
https://www.youtube.com/user/SolutionsNederland

Bas Brons
Senior Counselor, gespecialiseerd in gokverslaving

Je hebt de afgelopen tijd al veel gehoord over stille verslaafden. Er zijn ook veel mensen die dachten recreatief te gebruiken, te gamen of gokken, en die nu merken dat ze toch een probleem hebben. Het door corona aan huis gebonden zijn, zorgt voor extra problemen: verveling en gebrek aan houvast en structuur worden opgevuld – bijvoorbeeld door extra te gokken. Maar wat is een gokverslaving eigenlijk, en wanneer ben je verslaafd? Hoe kun je een gokverslaving bij jezelf herkennen en hoe kan de omgeving een gokverslaving herkennen bij een naaste?

Volg ons op Facebook en/of abonneer op ons YouTube kanaal om een notificatie te krijgen zodra wij live gaan. Ook plaatsen we de stream op deze pagina, en vind je hem later weer terug!

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.