Solomon M.

SolutionS Center / Kamerbordjes / Solomon M.

Solomon M., ook wel bekend als “The Loner”, was een verslaafde rechtbankvertaler in Johannesburg, Zuid-Afrika. Hij kreeg de bijnaam “The Loner” vanwege zijn teruggetrokken levensstijl en gebrek aan sociale contacten. Hij stond erom bekend dat hij altijd alleen was en dat hij weinig tot geen contact had met anderen.

Solomon was echter zeer bekwaam in zijn werk als rechtbankvertaler en stond bekend als een van de beste in zijn vakgebied. Zijn werk was van groot belang voor de rechtbanken van Johannesburg en hij werd vaak ingeschakeld bij belangrijke zaken.

Helaas had Solomon te kampen met een ernstige drugsverslaving die zijn leven beïnvloedde. Hij worstelde al jaren met deze verslaving en ondanks verschillende pogingen om af te kicken, bleef hij terugvallen.

In 2015 overleed Solomon aan een overdosis drugs. Zijn dood schokte de gemeenschap van Johannesburg en herinnerde ons eraan hoe verslaving en isolement ernstige gevolgen kunnen hebben. Hoewel hij bekend stond als “The Loner”, was Solomon geliefd en gerespecteerd door degenen die met hem werkten en hem kenden als een getalenteerde en gewetensvolle rechtbankvertaler.

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.