Verwijzers

SolutionS is een gespecialiseerde instelling voor verslavingszorg

Wij bieden bewezen effectieve behandelingen voor alcohol-, drugs- en medicijnverslaving. Samenwerking (voor en na behandeling) met onze ketenpartners vinden wij belangrijk omdat dit de kans verhoogt op herstel voor onze patiënten.

Bent u huisarts, POH-GGZ of verwijzer?

U kunt onze regiebehandelaar of verslavingsarts altijd telefonisch benaderen voor informatie of intercollegiaal overleg. Bel naar 033 – 204 85 50 en vraag naar de dienstdoende verslavingsarts/psychiater.

Verwijzen

U kunt eenvoudig digitaal verwijzen via Zorgdomein. Ook wanneer u geen gebruik maakt van Zorgdomein kunt u doorverwijzen naar SolutionS. Lees meer over onze verwijzingsprocedure.

Traject

Na doorverwijzing van uw patiënt plannen wij een intake. Afhankelijk van de uitkomst van de intakegesprekken bieden wij een klinisch of ambulant behandeltraject op maat. We werken met het 12 stappen Minnesota Model. Naast volledige abstinentie is ons doel altijd gericht op lichamelijk, geestelijk en sociaal herstel. Elke behandeling kent de mogelijkheid tot het volgen van een familieprogramma en nazorg. Tijdens het behandeltraject wordt u als arts/verwijzer op gezette tijden door ons op de hoogte gehouden.

Praktische info

Direct hulp of advies

Bel 033-204 8550 voor intercollegiaal overleg, verwijs via Zorgdomein of vraag online een intakegesprek aan voor uw patiënt.

Specifieke informatie voor ketenpartners

Huisartsen en POH-GGZ
Bedrijfs- en arboartsen
Werkgevers

Handig

Wachttijden
Kosten en vergoedingen
Locaties
Over ons

Seminar ‘Hulp bij Verslaving’

Wist u dat SolutionS periodiek seminars organiseert over verslaving voor huisartsen en POH-GGZ. Deelname levert u drie accreditatiepunten op. Lees meer over het seminar. Ook bieden wij een gratis huisartsenrapport (ook bestemd voor POH-GGZ) aan met daarin veel informatie over verslaving.

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.