Doseringsprobleem

SolutionS Center / Hulp bij verslaving / Doseringsprobleem

Niet verslaafd maar wel moeite met mate?

Een verslaving ontstaat nooit in één dag. Het begint met mateloosheid; bij bepaald gedrag of gebruik kun je geen maat houden. Als je er mee begint, is het moeilijk om te stoppen. Dit gedrag wordt steeds onbegrensder, totdat je zover bent dat de consequenties steeds lastiger te overzien zijn. Een dergelijk doseringsprobleem leidt op de lange duur tot een verslavingsprobleem. Tenzij je tijdig ingrijpt!

Ik ben niet verslaafd, ik heb een doseringsprobleem

Ondervind je steeds meer hinder van jouw mateloze gedrag? Gebeurt het vaker dat je wakker wordt en zich weer voorneemt om het de volgende keer niet zo uit de hand te laten lopen? Dat je je bepaalde kleine dingen niet meer herinnert van de avond ervoor of dat je je iets later moet melden de volgende dag omdat je nog niet helemaal fris bent? Dat jouw goede voornemen weer op niets uitlopen? Begint het storend te worden dat je dat bepaalde middel toch weer grijpt, ondanks de wens het te laten staan en wil je er iets aan doen voordat het uit de hand loopt? Verlang je er naar om helder, gezond en scherp te zijn? Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Doe het zelf, voordat je het zelf niet meer kunt

SolutionS helpt je hierbij, zonder enig oordeel. Wij bieden naast een klinische behandeling voor verslavingsproblemen, ook een intensieve deeltijd en ambulante behandeling voor doseringsproblemen. In deze behandeling ontdek je waar het mateloze gedrag vandaan komt, leer je omgaan met het onbegrensde gevoel en krijg je praktische informatie om de mateloosheid onder controle te krijgen. Dit alles terwijl jouw dagelijkse werkzaamheden gewoon doorgaan. Wij geven je alle tools die nodig zijn om jouw doseringsprobleem niet te laten overgaan in een verslavingsprobleem. En daarbij helpen wij je om anders te leren kijken en denken. Door de behandelingen ook buiten kantooruren te volgen, zowel individueel als in groepssessies, kun je blijven werken. De face-to-face gesprekken en opdrachten online maken onderdeel uit van de behandeling van jouw doseringsprobleem.

Lees meer over alcoholverslaving of drugsverslaving.

Contact

Ga niet langer over jouw grenzen en de grenzen van jouw naasten heen. Een doseringsprobleem leidt op de lange termijn tot verslaving. Laat het niet zover komen, neem nu de touwtjes in handen. Neem contact met ons op voor een kennismakings- of intakegesprek. Wij hebben een effectieve ambulante behandeling voor jouw probleem. Neem telefonisch contact (033 – 204 85 50) op of stuur een email naar info@solutions-center.nl.

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.