Win je leven terug!

SolutionS Center / Verslaving  / Gokverslaving / Win je leven terug!
Win je leven terug!

Ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat jij gokt, met loterijen meespeelt, pokert of andere casino spellen speelt?

Het is misschien onschuldig begonnen. Maar lopen de schulden op, ben je niet alleen veel geld verloren maar ook vrienden, familie en misschien zelfs je werk?

Het lijkt erop dat die ene grote winst de enige oplossing is

? Dan kun je al je schulden afbetalen, stop je met gokken en kun je alles weer goed maken. Toch?
?? Dat klopt! Jij kunt jouw leven weer terugwinnen! En wij gaan je vertellen hoe.

Voordat je alles weer terug wint*, lees dit goed: wij veroordelen jou niet. Niet voor de fouten die je hebt gemaakt, niet voor alles dat je hebt verloren, niet voor jouw schaamte en schuld. Wij begrijpen namelijk heel goed hoe jij je voelt. Ja, jij bent uniek. Maar jouw problemen niet.

ℹ️ Wist je dat er bijna 110.000 gokverslaafden zijn in Nederland?
Schrikbarende cijfers. En nu online kansspelen legaal zijn, neemt het aantal gokverslaafden alleen maar toe. Slechts 5.000 tot 6.000 gokverslaafden zoeken hulp ?

Het was niet jouw keuze verslaafd te raken en in de problemen te komen. Het was niet jouw intentie. Het zit ook niet in jouw karakter te liegen tegen jouw dierbaren. Je liegt om hen te beschermen tegen de waarheid en omdat je je schaamt. Je wilt het zelf oplossen.

Maar dan vallen wij met de deur in huis: je kunt dit niet alleen. Stoppen met gokken, daar heb je hulp bij nodig. Wij bieden jou die hulp. Jij kunt, met onze ondersteuning, jouw leven weer terugwinnen! Niet met allerlei trucjes of valse beloftes: met professionele zorg. Samen met ervaringsdeskundigen (zij weten maar al te goed wat jij doormaakt), samen met andere gokkers, samen met gespecialiseerde behandelaars.

Jij bent geen drank of drugs verslaafde. Jij hebt een gedragsverslaving. Je bent verslaafd geraakt aan gokken. Het verschil snappen wij heel goed. En daarom hebben wij aparte behandelingen en groepen voor gokverslaving.

Wie zijn wij? En hoe gaan wij jou helpen?

Wij zijn SolutionS en wij zijn een verslavingszorginstelling met méér dan 15 jaar ervaring. Door het hele land vind je onze behandellocaties en onze eigen kliniek in Voorthuizen.

Wij bieden maatwerk aan. Wij kijken welke behandeling bij jou en jouw persoonlijke situatie past. Je krijgt één op één gesprekken met jouw eigen counselor, groepsgesprekken met lotgenoten en wij passen diverse behandelmethodieken toe, zoals cognitieve gedragstherapie, ACT en leefstijltraining.

Tijdens jouw behandeling helpen wij jou op allerlei vlakken jouw leven weer terug te krijgen!

✅  Zeer korte wachttijden
✅  Speciale groepen en behandeling voor gokverslaving
✅  Zorg wordt vergoed door je zorgverzekering
✅  Meer dan 15 jaar ervaring in de behandeling van verslaving
✅  Na behandeling blijft 80% in herstel!

Ben jij klaar om te stoppen?

Chat anoniem. Als wij online zijn zie je rechts onderin een chat button.
☎️  Bel ons om een afspraak te maken voor een intakegesprek: 033 – 204 85 50
Of vul ons formulier in, dan nemen wij contact met jou op.

* “Winnen” betekent in deze context niet het gokken of een lot kopen in de hoop dat al je problemen worden opgelost. Wij bedoelen met ‘terugwinnen’ het werken aan jouw herstel en zelf, met onze hulp, jouw leven weer terug te krijgen – en vervolgens in herstel te blijven. Kans op een tweede leven!

Stel vrijblijvend jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.